Wilt u een compositie speciaal voor of met u op maat gemaakt? Heeft u specifieke wensen of zoekt u iets wat nog niet bestaat en bent u gewoon benieuwd wat iemand op basis van uw informatie voor u zou componeren? Dan bent u bij Marieke Sytema aan het juiste adres. 

In overleg is alles mogelijk.  

 

Direct bestellen

Binnenkort wordt er een webshop toegevoegd aan deze site. Het is de bedoeling dat u in die webshop een authentieke compositie kunt bestellen, geschreven door Marieke Sytema, waarin ze rekening houdt met de informatie die ze van u gekregen heeft. Co-creaties en educatieve projecten behoren nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Tot die tijd kunt u uw wensen doorgeven via onderstaan emailadres of contactformulier. Op basis van uw wensen en mogelijkheden zal de componist samen met u tot een prijsafspraak komen.

 

Afspraken maken

Voor het maken van afspraken kunt u het beste rechtsteeks in contact komen met Marieke Sytema. Wilt u een prijsindicatie of samen tot een opdracht of wellicht zelfs een co-creatie komen? Stuur een email naar info@mariekesytema.com of vul het contactformulier in.